Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray - Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Galatasaray açıklaması - F5Haber : Milan ve a milli takımımızın tecrübeli futbolcusu hakan çalhanoğlu süper lig'deki şampiyonluk favorisinin galatasaray olduğunu söyledi.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray - Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Galatasaray açıklaması - F5Haber : Milan ve a milli takımımızın tecrübeli futbolcusu hakan çalhanoğlu süper lig'deki şampiyonluk favorisinin galatasaray olduğunu söyledi.. Milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu, galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu. Yıldız oyuncu için milan'la ilk görüşmeyi galatasaray i̇dari menajeri şükrü hanedar yapmıştı. İleride ne olur bilemem ama gönlüm hep galatasaray'dan yana dedi. Ünlü yıldızları kadrosuna katmaya alışık olan galatasaray'ın yakın dönemdeki hedefi: .arkadaşlarına bu hayalini şu sözlerle açıkladı:

Milan'da 10 numaralı formayı terleten ve son aylardaki performansıyla adından söz ettiren hakan çalhanoğlu'na sürpriz bir kulüp talip oldu. Hakan çalhanoğlu, geçitğimiz eylül ayında verdiği röportajda küçüklüğünden beri galatasaray'ı tuttuğunu itiraf etmişti. Milan forması giyen ve bu sezon formuyla dikkat çeken hakan çalhanoğlu'ndan sürpriz galatasaray paylaşımı geldi. Milan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek hakan çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde koluna 'aslan' dövmesi yaptırmış ve bu galatasaray'a geleceği yönünde yorumlanmıştı. Son dakika hakan çalhanoğlu galatasaray transfer haberleri.

Hakan Çalhanoğlu açıkladı: Galatasaray'a gelirsem ...
Hakan Çalhanoğlu açıkladı: Galatasaray'a gelirsem ... from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Çalhanoğlu kısa süre önce galatasaray'ı bana çok anlatıyorlar ama galatasaray anlatılmaz yaşanır. Hakan calhanoglu, 27, türkiye milan, 2017'den beri on numara piyasa değeri: Serie a'da milan forması giyen hakan çalhanoğlu, milli formayla sırbistan'a karşı 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçın ardından açıklamalarda bulundu. Süper lig ekiplerinden galatasaray'ın da gündeminde olan yıldız futbolcu için milan'ın ezeli rakibi juventus'un milan 'da forma giyen milli yıldız hakan çalhanoğlu'na sürpriz bir takım talip oldu. İtalya'nın milan ekibinde 10 numaralı formayı giyen hakan çalhanoğlu'nun galatasaray sözleri gündeme bomba gibi düştü. Kendisi ile hiçbir temasımız olmadı. .sahasının içine orta kesmiyor zehir atıyor resmen adam sırf bu özelliğinden dolayı bile isterim hakan'ı takımda. Çalhanoğlu, galatasaray'da 10 numaralı formayı giymek istediğini açıkladı.

Milan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek hakan çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde koluna 'aslan' dövmesi yaptırmış ve bu galatasaray'a geleceği yönünde yorumlanmıştı.

Serie a'da milan forması giyen hakan çalhanoğlu, milli formayla sırbistan'a karşı 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçın ardından açıklamalarda bulundu. İleride ne olur bilemem ama gönlüm hep galatasaray'dan yana dedi. Adı galatasaray'la anılan milli futbolcu hakan çalhanoğlu'ndan flaş açıklama. Son dakika hakan çalhanoğlu galatasaray transfer haberleri. Görünen o ki çalhanoğlu bir gün türkiye'de oynamaya karar verirse tercihi galatasaray olacak. İtalya'nın milan ekibinde 10 numaralı formayı giyen hakan çalhanoğlu'nun galatasaray sözleri gündeme bomba gibi düştü. İlker yağcıoğlu hakan'ın galatasaray'a gelmesi halinde önemli bir katkı. Fanatik'ten yakup çınar'a konuşan hakan, hiçbir zaman söylemekten çekinmedim. Fatih terim tarafından ilk defa a milli takm'a davet edilen hakan çalhanoğlu amk'ya konuştu. Çalhanoğlu kısa süre önce galatasaray'ı bana çok anlatıyorlar ama galatasaray anlatılmaz yaşanır. Terim'in isteğiyle galatasaraylı bir yönetici, i̇talya'ya giderek milan ile ş masaya oturdu. Milan forması giyen milli futbolcumuz hakan çalhanoğlu, trt spor'a konuştu. Kendisi ile hiçbir temasımız olmadı.

Kendisi ile hiçbir temasımız olmadı. Milan ve a milli takımımızın tecrübeli futbolcusu hakan çalhanoğlu süper lig'deki şampiyonluk favorisinin galatasaray olduğunu söyledi. Fatih terim tarafından ilk defa a milli takm'a davet edilen hakan çalhanoğlu amk'ya konuştu. Milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu, galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu. Milan forması giyen milli futbolcumuz hakan çalhanoğlu, trt spor'a konuştu.

Hakan Çalhanoğlu'dan flaş transfer itirafı!
Hakan Çalhanoğlu'dan flaş transfer itirafı! from img.fanatik.com.tr
İtalya'nın milan ekibinde 10 numaralı formayı giyen hakan çalhanoğlu'nun galatasaray sözleri gündeme bomba gibi düştü. Bein manşet programında galatasaray'ın hakan çalhanoğlu'nu transfer etmek istediği yönündeki haber değerlendirildi. Galatasaray sezon sonu hakan çalhanoğlu harekete geçiyor. Moldova galibiyeti sonrası fanatik'e konuşan hakan çalhanoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakan çalhanoğlu, çocukluk aşkı sinem gündoğdu ile 2017 nisan ayında hayatını birleştirdi. Milan forması giyen ve bu sezon formuyla dikkat çeken hakan çalhanoğlu'ndan sürpriz galatasaray paylaşımı geldi. Hakan çalhanoğlu adının anıldığı galatasaray'la ilgili de, ben galatasaraylı olduğumu saklamıyorum. Süper lig ekiplerinden galatasaray'ın da gündeminde olan yıldız futbolcu için milan'ın ezeli rakibi juventus'un milan 'da forma giyen milli yıldız hakan çalhanoğlu'na sürpriz bir takım talip oldu.

Fanatik'ten yakup çınar'a konuşan hakan, hiçbir zaman söylemekten çekinmedim.

Ama hakan, galatasaray'ı düşünüyorsa elbette transferi adına hareketleniriz. İlker yağcıoğlu hakan'ın galatasaray'a gelmesi halinde önemli bir katkı. Adı galatasaray'la anılan milli futbolcu hakan çalhanoğlu'ndan flaş açıklama. İtalya'nın milan ekibinde 10 numaralı formayı giyen hakan çalhanoğlu'nun galatasaray sözleri gündeme bomba gibi düştü. En yakın arkadaşlarım bile ultraslan'dan. dedi. Bein manşet programında galatasaray'ın hakan çalhanoğlu'nu transfer etmek istediği yönündeki haber değerlendirildi. Hakan'ın bu hareketi sarı kırmızılı taraftarlar tarafından beğeniyle. Milan'ın 10 numarası hakan çalhanoğlu'nun galatasaray aşkı depreşti. Terim'in isteğiyle galatasaraylı bir yönetici, i̇talya'ya giderek milan ile ş masaya oturdu. Ac milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu'nun galatasaray için yaptığı yorum dikkatlerden kaçmadı. Fatih terim tarafından ilk defa a milli takm'a davet edilen hakan çalhanoğlu amk'ya konuştu. Galatasaray'da ana gündem maddesi hakan çalhanoğlu. Serie a'da milan forması giyen hakan çalhanoğlu, milli formayla sırbistan'a karşı 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Milan forması giyen milli futbolcumuz hakan çalhanoğlu, trt spor'a konuştu. Ve yerine düşünülen yeni 10 numara da belli oldu: İleride ne olur bilemem ama gönlüm hep galatasaray'dan yana dedi. İleride ne olur bilemem ama gönlüm hep galatasaray'dan yana dedi. Milan ve a milli takımımızın tecrübeli futbolcusu hakan çalhanoğlu süper lig'deki şampiyonluk favorisinin galatasaray olduğunu söyledi.

Hakan Çalhanoğlu: 'Galatasaray'da oynamak isterim'
Hakan Çalhanoğlu: 'Galatasaray'da oynamak isterim' from d.lha.com.tr
Ama hakan, galatasaray'ı düşünüyorsa elbette transferi adına hareketleniriz. Metin oktay, hagi ve sneijder gibi efsane futbolcuların giydiği galatasaray'ın 10 numarası halen younes belhanda'da. Çalhanoğlu, galatasaray'da 10 numaralı formayı giymek istediğini açıkladı. Hakan calhanoglu, 27, türkiye milan, 2017'den beri on numara piyasa değeri: Süper lig ekiplerinden galatasaray'ın da gündeminde olan yıldız futbolcu için milan'ın ezeli rakibi juventus'un milan 'da forma giyen milli yıldız hakan çalhanoğlu'na sürpriz bir takım talip oldu. Milan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek hakan çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde koluna 'aslan' dövmesi yaptırmış ve bu galatasaray'a geleceği yönünde yorumlanmıştı. .sahasının içine orta kesmiyor zehir atıyor resmen adam sırf bu özelliğinden dolayı bile isterim hakan'ı takımda. Moldova galibiyeti sonrası fanatik'e konuşan hakan çalhanoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milan'da 10 numaralı formayı terleten ve son aylardaki performansıyla adından söz ettiren hakan çalhanoğlu'na sürpriz bir kulüp talip oldu.

Serie a'da milan forması giyen hakan çalhanoğlu, milli formayla sırbistan'a karşı 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçın ardından açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu. .arkadaşlarına bu hayalini şu sözlerle açıkladı: Görünen o ki çalhanoğlu bir gün türkiye'de oynamaya karar verirse tercihi galatasaray olacak. Hakan'ın bu hareketi sarı kırmızılı taraftarlar tarafından beğeniyle. Terim'in isteğiyle galatasaraylı bir yönetici, i̇talya'ya giderek milan ile ş masaya oturdu. Adı galatasaray'la anılan milli futbolcu hakan çalhanoğlu'ndan flaş açıklama. Galatasaray sezon sonu hakan çalhanoğlu harekete geçiyor. İleride ne olur bilemem ama gönlüm hep galatasaray'dan yana dedi. Milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu, galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu. Fatih terim tarafından ilk defa a milli takm'a davet edilen hakan çalhanoğlu amk'ya konuştu. Adı galatasaray'la anılan hakan çalhanoğlu'ndan galatasaray yönetimine mesaj. Bir gün mutlaka galatasaray'a geleceğim.

@acmilan ⚫ & @millitakimlar #hc10 ⚽️ management: hakan çalhanoğlu. Çalhanoğlu, galatasaray'da 10 numaralı formayı giymek istediğini açıkladı.